Skip to content

LE-AN PETROLEUM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91721012K
Administrator: Lek Hakani
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me shumicë i karburanteve të ndryshme, naftës dhe nënprodukteve të saj si dhe vajrave lubrifikante, te gazit te lengshem per ngrohje dhe pajisjeve te lidhura me to etj. Blerja, importimi, shitja e naftës dhe vajrave minerale të papërpunuar, transportimi për vete dhe për llogari të të tretëve, depozitimi, përzierja, trajtimi, shitja, shpërndarja me shumicë e karburanteve dhe lëndëve djegëse në përgjithësi, qymyrit, gazit, lubrfikanteve, produkteve të naftës dhe naftokimike, duke përfshirë këtu edhe bitumet. Blerja, shitja, qeradhënia, ndërtimi dhe administnimi i impianteve, depozitave dhe administrimi i ndertesave dhe pasurive të veta të paluajteshme. Veprimtari sherbimi qe lidhen me studimin, projektimin, kërkimin, eksplorimin, nxjerrjen, zhvillimin, prodhimin, transportimin dhe marketimin e hidrokarbureve dhe nënprodukteve të tyre. Shoqëria mund te kryejë veprimtari të tjera të lidhura apo në funksion të objektit të mësiperm.
Emërtime të tjera Tregtare: LE-AN PETROLEUM
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 14.05.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Xhafer Hakani, Erton Begolli, Ani Hakani
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Kullat Binjake, kulla Nr.1, Kati 13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 11.02.2020
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala