Skip to content

BY PROJE INSAAT ve ENERJI A.S SHQIPERI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91727023J
Administrator: Beyazit Yildirim
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në sektorët :Ndërtim, restaurim, energji, teknologji mjedisore, projektim, zbatim, mbështetje teknike dhe montim.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 27.05.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 850 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: BY PROJE INSAAT VE ENERJI ANONIM SIKRETI, një shoqëri e themeluar më 15.02.2018 sipas ligjeve të Turqisë, me numër tregtar 146986-5, me seli në Barbaros Mah. Al Zambak S. Varyap Meridian St. A Bl. Ap. N. 2/K1, e përfaqësuar nga Beyazit Yildirim (Sipas ekstraktit të regjistrit së Dhomës së Tregtisë Stamboll, datë 12.04.2019).
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Kavajës, Ndërtesa nr.1, Hyrja 11, Apartamenti 3/1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 13.02.2020
Akti i themelimit te shoqerise meme
Ekstrakt I regjistrit tregtar Stamboll per shoqerine e huaj
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala