Skip to content

Mainstage Festivals Ltd, Dega ne Shqiperi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91729006G
Administrator: Robert James Tominey
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i eventeve. Eventeve Artisike. Paketave të udhëtimit.
Emërtime të tjera Tregtare: Mainstage Festivals Ltd, Dega ne Shqiperi
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 29.05.2019
Rrethi: Himarë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Britani
Kapitali Themeltar(Lekë): 144 191,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: MAINSTAGE FESTIVALS LIMITED, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 29.11.2016, me numër regjistri 10502284, me seli në adresën 103 Gaunt Street, Londër, Angli SEI 6DP, e përfaqësuar nga Lisa Catherine Ruth Boden, Aden Jacob Levin dhe Robert James Tominey (Sipas regjistruesit të shoqërive për Anglinë, datë 18.03.2019).
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Më datë 12.08.2019, me vendim të përfaqësuesit ligjor të degës në Shqipëri, u pezullua aktiviteti i degës për një kohë të papërcaktuar deri në një vendim të dytë.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Himarë, DHERMI, Empire Beach Resort, Rruga e Kampit, Lagjja Kamp, Objekt 2-katesh, Nr. 1, Dhërmi, Himarë, Vlorë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 14.02.2020
Statuti I shoqerise meme
Esktrakti I te dhenave per shoqerine e huaj, date 18.03.2019
Vendimi per pezullimin e aktivitetit te deges 12.08.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala