Skip to content

GAUFF GmbH & Co Engineering KG
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91731007B
Administrator: Ahmet Burak Göktepe
Objekti i Veprimtarisë: Shërbimet inxhinierike dhe studime në të gjitha fushat.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 31.05.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 366 150 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: GAUFF GmbH & Co Engineering KG, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 16.12.1987 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Gjermanisë, me seli në Nurnberg, Passauer StraBe 7, 90480 Nurnberg, e përfaqësuar nga JOHANNES MICHAEL FISCHER dhe STEFAN TAVARES BOLLOW (Sipas të dhënave të regjistrit tregtar të Gjykatës së Qarkut Nurnberg, datë 11.03.2019)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 3.000.000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 14.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga '' Sami Frashëri '', Ndërtesa Fitnes Nobis, Hyrja F, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 14.02.2020
Ekstrakt i regjistrit tregtar të Gjykatës së Qarkut Nurnberg, datë 11.03.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala