Skip to content

ROCKET APPS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-10-19 10:49:56
JSON

NIPT: L91806035A
Administrator: Festim Peposhi
Objekti i Veprimtarisë: Dizenjim, zhvillim, mirëmbajtje, testim dhe shitje sistemesh software.
Emërtime të tjera Tregtare: ROCKET APPS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.06.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.5, Rruga Prokop Mima, Pallati Universal, Hyrja e Pare, Kati i Pare, Hyrja 1 A

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani