Skip to content

VALUATION SYSTEM SRL dega në Shqipëri
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-09 10:30:06
JSON

NIPT: L91812006Q
Administrator: Roberto Vergari
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushen e ndërtimit, sipas statutit të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: VALUATION SYSTEM SRL dega në Shqipëri
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 12.06.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 9 752 800,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: VALUATION SYSTEM S.R.L., shoqëri e themeluar në Itali më 30.05.2012,regjistruar në Regjistrin tregtar të Brescia-s me kod fiskal dhe numër regjistrimi 03439520986. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 80000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Dëshmoret e Kombit,Qendra e Biznesit Kullat Binjake, Kati 2, 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar 31..10.2019
Statuti I shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani