Skip to content

WAN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-09 09:57:30
JSON

NIPT: L91819010K
Administrator: Emanuele Luigi Stella
Objekti i Veprimtarisë: Hapjen e llogarive bankare dhe të postës në lidhje me degën e shoqërsië së huaj, kryerjen e pagasave dhe leshimin e ceqeve në kufinjtë e autorizimit në lidhje me disponibilitetin e llogarive; Të përfitoje dhe paguajë furnizime në kufirin e shumës me vlerë 80.000 Euro (tetedhjete mije/00) total në vit për cdo kontratë të lidhur.
Emërtime të tjera Tregtare: WAN
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 19.06.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 191 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: WAN shoqëri me pëgjegjësi të kufizuar e themeluar në Itali me përfaqësues ligjor z. Girolamo Trovato dhe z. Luca Barucco. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 100000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Andon Zako Çajupi, Hyrja 0, Pallati Conad, Kati i tretë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar 22.10.2019
Statuti I shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani