Skip to content

BNO1
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-09 09:55:08
JSON

NIPT: L91819024D
Administrator: Ledjon Mastori
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim i pijeve freskuese; prodhimi i ujit mineral dhe ujit tjeter në shishe. Prodhimi i artikujve të plastikës për paketim. Tregtia me shumicë e metaleve dhe mineraleve. Tregtia me pakicë e artikujve kozmetike dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Retail. Sallonet e floktarisë dhe trajtimet e tjera të bukurise. Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikes. Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash. Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mobilieve, mallrave shtëpiake, pjeseve elektronike dhe hekurishteve. Rikuperimi i materialeve të klasifikuara .Prodhimi i qelqit bosh (i zbrazët). Grumbullimi i mbeturinave jo të rrezikshme.Tregtia me shumice jo e specializuar.Trajtimi dhe asgjesimi i mbeturinave jo te rrezikshme. Aktivitetet e riparimit dhe shërbimet e tjera të menaxhimit të mbeturinave. Aktivitetet e ndërmjetesimit për shitjen e makinerive, pajisjeve industriale, anijeve dhe aeroplaneve. Grumbullimi i mbeturinave të rrezikshme. Trajtimi dhe asgjesimi i mbeturinave të rrezikshme. Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e karburantit, mineraleve, metaleve dhe kimikateve industrial.Tregtia me shumicë e mbeturinave dhe hekurishteve.
Emërtime të tjera Tregtare: BNO1
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 19.06.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 975 280,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: B N01 ,shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e themeluar në Kosovë (me adresë Parku industrial “Trepça’-Fabrika e Akumulatorëve, Mitrovice) datë 29.01.2014, me nipt 810549438 dhe me përfaqsues ligjor të degës z.Ledjon Mastori. (Sipas dokumentit informata mbi biznesin)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 8000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.6, rruga A.Kelmendi, Nr.13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar 22.10.2019
Informata mbi biznesin date 12.04.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani