Skip to content

'Darzeza Green Energy''
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-01-18 10:04:48
JSON

NIPT: L91821001V
Administrator: Dritan Meminaj
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria do të ketë si objekt ushtrimin e të gjitha veprimtarivë në fushën e energjisë. Konkretisht: 1. Prodhimi, transmetimi, shpërndarja dhe shitja e energjisë; 2. Prodhimi i gazit; shpërndarja e lëndëve të gazta nëpërmjet tubacioneve; 3. Projektimi, ndërtimi, rehabilitimi dhe fuqizimi i centraleve për prodhimin e energjisë dhe infrastruktura e impianteve. Kërkimi dhe zhvillimi i impianteve dhe aparaturave për prodhimin e energjisë; 4. Asistenca teknike, riparime dhe mirëmbajtja e aparaturave per prodhimin e energjise. Importeksporti, tregtimi me shumice dhe pakice i energjise elektrike, mallrave, materialeve dhe aparaturave që lidhen me kryerjen e aktivitetit në fushën e energjisë; 5. Instalimi dhe ndërtimi i impianteve energjitikë nga burime të rinovueshme nga dielli, era, uji, etj; 6. Prodhimi, transmetimi, shpërndarja dhe shitja e energjisë nga burime të rinovueshme; 7. Importi dhe eksporti i mallrave e pajisjeve të teknologjise në fushën e energjitikës, që do të përdoren në ndërtimin, mirëmbajtjen dhe menaxhimin e centraleve me impiante fotovoltaike e forma të tjera të prodhimit të energjisë të ushqyera nga burime të ndryshme dhe nga ato të caktuara si: hidroelektrike, diellore, me erë, biomasa etj; 8. Mirëmbajtja e centraleve energjitike; 9. Zhvillim të projekteve në sektorin e energjive të rinovueshme, ndërtimin dhe mirëmbajtje të punimeve civile, objekteve të ndryshme, linjave elektrike, kërkim dhe zhvillim të shpellave dhe minierave.
Emërtime të tjera Tregtare: ''Darzeza Green Energy''
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19.06.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 7
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga ''Murat Toptani'', Gjergji Center, Kati 6-të, Tiranë, Shqipëri

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar 23.10.2019
Statuti I shoqerise
Kontrate shitje kuotash date 29.07.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani