Skip to content

Hill International N.V
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-01-18 10:04:48
JSON

NIPT: L91821016A
Administrator: EMMANOUIL SIGALAS
Objekti i Veprimtarisë: Auditim (Due diligence) shërbime teknike këshilluese dhe konsulencë për investime.
Emërtime të tjera Tregtare: Hill International N.V.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 21.06.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Holande
Kapitali Themeltar(Lekë): 225 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Hill International N.V, një shoqëri e organizuar dhe ekzistuese sipas ligjeve të Holandës, e regjistruar në Regjistrin Tregtar Të dhomës së Tregtisë së Holandës në Amsterdam, Holandë me numër biznesi / CCI 50919679, me seli në adresën :De Cuserstraat 91,108 CN, Amsterdam Holandë. (Sipas vendimit të hapjes së degës datë 04.06.2019)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Papa Gjon Pali Il-te", Ndërtesa nr. 12, Qendra e Biznesit ABA, Kati 12, Zyra numër 1204, Kodi Postal 1010

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar 23.10.2019
Vendim I hapjes se deges date 04.06.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani