Skip to content

Shell Albania Block 4 B.V.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-01-18 10:04:48
JSON

NIPT: L91821018P
Administrator: Johan Henderik van Konijnenburg; ANDREW DAVID YOUNG; ROHAN DAVID D ' SOUZA
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e shërbimeve të inxhinierisë dhe të menaxhimit të projekteve për sistemet e tubacioneve, dhe Dega në Shqipëri të jetë e autorizuar për tu përfshirë në çdo lloj aktiviteti tregtar në Shqipëri, në përputhje me kërkesat e legjislacionit vendas.
Emërtime të tjera Tregtare: Shell Albania Block 4 B.V.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 21.06.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Holande
Kapitali Themeltar(Lekë): 50 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Shell Albania Block 4 B.V, një shoqëri private e themeluar në Holandë sipas ligjeve të Holandës, e regjistruar në regjistrin holandez me nr.65500083. (Sipas prokurës datë 17.06.2019)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi '' Bajram Curri '', European Trade Center (ETC), Kati i 5-të

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar 23.10.2019
Prokura date 17.06.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani