Skip to content

SHARD CAPITAL SOLUTIONS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-17 10:09:17
JSON

NIPT: L91901008D
Administrator: Zsolt Gallo; MARK JOHN TUTT
Objekti i Veprimtarisë: Të blejë, në mënyrë të drejtpërdrejtë ose tërthorazi, të administrojë, menaxhojë dhe grumbullojë të ardhurat e arkëtueshme të transferuara nga bankat tregtare, institucionet financiare jo-bankë, shoqëritë e telekomunikacionit, shoqëritë utilitare, etj., dhe të kryejë shërbime që lidhen me to, të zotërojë dhe menaxhoje të paluajtshme, pasuri të tjera dhe asete të tjera të prekshme ose të paprekshme, dhe të drejta të tjera shtesë që lidhen me to, si dhe të kryejë aktivitete të tjera në përputhje me këto objekte.
Emërtime të tjera Tregtare: SHARD CAPITAL SOLUTIONS
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 02.05.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Britani
Kapitali Themeltar(Lekë): 366 690 000,00
Numri i pjesëve: 1 000
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: Shard Capital Partners, shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e regjistruar në Regjistrin e Shoqërive për Anglinë dhe Uellsin nën numrin OC360394, me seli ligjore në katin 23, 20 Fenchurch Street, London EC3M 3BY, Angli. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: JAMES WILLIAM EDWARD LEWIS; ILIJA PLAVCIC; Arben Kashahu
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga ''Papa Gjon Pali II'', Aba Business Center, Kati 14, Tiranë, Shqipëri

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar date 29.10.2019
Statuti I Shoqerise
Vendimi I asamblese se Pergjithshme date 03.07.2019
Vendimi I asamblese se Pergjithshme date 09.07.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani