Skip to content

Erti Lutaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-05-30 08:49:54
JSON

NIPT: L91912002K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Marrje-dhenie me qira dhe sherbime marketingu.
Emërtime të tjera Tregtare: Tirana Media Lab
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 12/07/2019
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Eduard Mano, Pallati Nr.10, Kati i 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.05.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara/L.Kanani