Skip to content

Kalekim Neon
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-17 10:09:17
JSON

NIPT: L91912020I
Administrator: Durim Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi, importi, shitja dhe shpërndarja e produkteve të materialeve kimike të ndërtimit,materiale termoizolimi të kombinuara, materiale hidroizoluese, dysheme industriale dhe bojra në territorin e Shqipërisë si dhe në Kosovë, Maqedoni, Mai i Zi, Serbi, Bosnje Hercegovinë, Kroaci, Greqi, ose vende të tjera të cilat mund t'i caktoje Këshilli i Administrimit të Shoqërisë; dhe shpërndarja dhe shitja/eksporti i produkteve të materialeve kimike të ndërtimit materiale termoizolimi të kombinuara, materiale hidroizoluese, dysheme industriale dhe bojra në vendet e sipërpërmendura; shpërndarja dhe shitja e produkteve të palëve të treta në vendet e sipër përmendura; dhe cdo veprimtari tjetër, sic mund të bihet dakord nga aksionarët nëpërmjet ndryshimit të Statutit. Shoqëria do të kryejë veprimtarinë në përfitimin e vet dhe në interesin më të mirë të Shoqërisë në tërësi, në bazë të parimeve ekonomikisht të arsyeshme, fitimprurese në përputhje me standardet me të larta etike për të gjeneruar fitimin me të lartë të mundshëm për t'u shpërndarë mes Aksionarëve.
Emërtime të tjera Tregtare: Kalekim Neon
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 17.05.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 364 000,00
Numri i pjesëve: 100 000
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: DSG, shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me nipt L91602005V, me seli Rr.”Xhanfize Keko”, Ndërtesa 168, hyrja 1, njësia bashkiake nr.3 Tiranë. (Sipas aktit të themelimit dhe statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Timur Karaoglu; Aziz Çaglar Erdogan; Cemsit Baylan; Durim Shehu; Handi Mero
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bërxull Rruga Fshati - Gjokaj, pasuria me numër 706/6 Z.Kadastrale 1167, Njësia Bashkiake Bërxull

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar date 02.11.2019
Akti I themelimit dhe statuti I shoqerise
Insituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar datë 24.10.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani