Skip to content

MGM PETROL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-17 10:09:17
JSON

NIPT: L91924001Q
Administrator: Blerina Grabova
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport tregti me shumicë e pakicë të karburanteve, lubrifikantëve, vajrave, graso, gaz e lëndë djegëse të të gjitha llojeve dhe kategorive. Import eksport mallra e paisje të të gjitha llojeve, makineri e paisje. Furnizimi me karburant për mjetet lundruese. Tregtimi me shumicë dhe pakicë i naftës bruto dhe nënprodukteve të saj. Çdo aktivitet tjetër të lidhur me aktivitetin kryesor.
Emërtime të tjera Tregtare: MGM PETROL
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 04.07.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Ariola Bushi; Ardian Grabova; Arenc Grabova
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr 13, Rruga Bilal Sina, Pallati 2T, Hyrja 1, Kati 5, Apartamenti 19

Adresa:
Elbasan Rrajcë, Zona Kadastrale 3203, Nr.Pasurie 1486/8, Rrajcë Fushë, Librazhd

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar date 08.11.2019
Statuti I Shoqerise
Kontrate shitblerje aksionesh date 17.09.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani