Skip to content

Kolegji "BIZNESI"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-23 15:59:20
JSON

NIPT: L92006016R
Administrator: Gjon Gega
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i veprimtarisë është i njëjtë me shoqërinë mëmë: Ativitetet e shërbimit të zjarrëfikësve. Testimi teknik dhe analizat. Arsimi tjetër p.k.t. Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik. Arsimi i mesëm teknik dhe professional. Arsimi i përgjithshëm i mesëm.
Emërtime të tjera Tregtare: Kolegji "BIZNESI"
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 06.08.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: KOLEGJI BIZNESI, shoqëri me përgjegjësi të kufizuar , themeluar më 23.02.2004, me numër unik identifikues 810494542, numër fiskal 600231542, me seli në rrugën “Motrat Qiriazi”, numër 29, Prishtinë. (Sipas dokumentit të autorizimit)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.10, Rruga e Durrësit, ish Ambasada Jugosllave.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit tregtar date 12.11.2019
Dokumenti I Autorizimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani