Skip to content

KOMOT-AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-02-08 14:45:01
JSON

NIPT: L92021006Q
Administrator: Fatmir Karabaxhak
Objekti i Veprimtarisë: Tregtia me shumicë e produkteve farmaceutike.Tregtia me shumicë e parfumeve dhe kozmetikës.Prodhimi i preparateve farmaceutike. Ndërmjetësime në tregtinë e produkteve të llojllojshme .Tregtia me pakicë e tekstilit.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 21.08.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 219 100,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: KOMOT, shoqëri me përgjegjësi të kufizuar , regjistruar më 14.03.2002, në Lupishtë, Prizren,/Kosovë me numër biznesi 810577819. (Sipas aktit të themelimit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 10000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Dritan Hoxha", Ndërtesa Teknoprojekt, Apartamenti nr.10

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit tregtar date 18.11.2019
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani