Skip to content

'S.T.G. S.r.l.''
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-12-14 12:17:16
JSON

NIPT: L92103004F
Administrator: Sergio Camagnuolo
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria ka për objekt, në respektim të dispozitave dhe të kufizimeve ligjore, me marrjen paraprake të të gjitha certifikimeve dhe autorizimeve të parashikuara nga normativa në fuqi: Zhvillimin, për llogari të vet dhe/ose të të tretëve, të aktiviteteve që kanë të bëjnë me prodhimin, përpunimin, tregtimin me shumicë dhe pakicë të artikujve dhe produkteve për veshje, këpucëve dhe aksesorëve të ndryshëm për veshjet; Furnizimi të tretëve i shërbimeve për arredimin e brendshëm dhe të jashtëm, përfshirë arredimin e dyqaneve dhe zyrave; Kryerjen e shërbimeve të administrimit dhe të ndërmjetësimit imobiliar; Autotransport të sendeve për llogari të të tretëve.
Emërtime të tjera Tregtare: 'S.T.G. S.r.l.''
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 03.09.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 400,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: 'S.T.G. S.R.L.'', shoqëri që vepron sipas ligjeve italiane, me seli në Ivrea,Via Cascinette n.c 17, me numër regjistrimi 5340 dhe me përfaqësues ligjor Sergio Camagnuolo. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga ''Themistokli Gërmenji'', Pallati Ambasador I, Kati i I-rë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.11.2019
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani