Skip to content

BROKAS SECURITIES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-12-14 12:17:16
JSON

NIPT: L92109001L
Administrator: Amarildo Lleshi
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria ka për objekt të veprimtarisë së saj kryerjen e transaksioneve me titujt, blerjen dhe shitjen e tyre me porosi të klientit dhe veprimtarinë e këshillimit të investimit në tituj. Shoqëria mund të kryejë çdo aktivitet tjetër plotësues dhe ndihmës, e cila është e dobishme dhe ka për qëllim përmbushjen e objektit kryesor. Shoqëria mund të marrë pjesë në mënyrë të drejtëpërdrejtë ose të tërthortë në shoqëri të tjera që kanë për objekt të ngjashëm apo që lidhen me objektin e shoqërisë. Shoqëria mund të angazhohet gjithashtu në çdo aktivitet tjetër përderisa nuk e ndalon Ligji për Titujt.
Emërtime të tjera Tregtare: BROKAS Securities
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 02.09.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 6 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Erald Dore; Florjan Gjoka; Bilbil Kastrati
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Myrteza Këllici", Pallati Albsig, Kati 1

Faqja Web:
www.brokas.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 24.11.2019
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani