Skip to content

EAGLE OIL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 15:29:23
JSON

NIPT: L92126023L
Administrator: Beqir Mesi
Objekti i Veprimtarisë: Kërkim, zhvillim, prodhim dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të gazoil, benzinës, solarit, mazutit, bitumit, gazit të lëngëzuar të naftës (GLN), naftës, gazit dhe të gjitha nënprodukteve të tjera të naftës. Importim, eksportim, tranzitim dhe tregtim me shumicë e pakicë të benzinës, naftës, gazit, gazoilit, vajgurit, benzolit, solvenit, ksilol solvenit, vaj-spirit, lëndëve djegëse solar, mazut, gaz të lëngëzuar, bitum, asfalt dhe lubrifikantet e të gjitha llojeve dhe natyrave, si dhe të gjithë produkteve dhe nënprodukteve të këtyre natyrave dhe llojeve, si dhe përpunimi i tyre. Kryerjen e operacioneve në pasuritë e paluajtshme: blerje, shitje, marrje dhe dhënie me qira, e në huapërdorje, ose në cfarëdolloj forme tjetër, të pasurive të paluajtshme në funksion të realizimit të qëllimeve shoqërore. Sipërmarrje të ndryshme, në përputhje me kërkesat që burojnë nga ligjet në fuqi. Ndërtime civile, industriale rrugë, porte, aeroporte, depozita të nënprodukteve të naftës etj.
Emërtime të tjera Tregtare: EAGLE OIL
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 20.09.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Samoel Reka; Gëzim Mesi; Durim Mesi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Prezë, Rruga Nacionale Vorë-Fushë Krujë, Km7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 06.12.2019
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani