Skip to content

PIK ENERGY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-01-18 09:54:36
JSON

NIPT: L92204035T
Administrator: Vladimir Hodaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtimi, operimi dhe shfrytëzimi i impianteve të energjisë elektrike nga burime të rinovueshme.Ndërtimi i objekteve civile dhe industriale. Konsulencë dhe trajnime në të gjitha fushat përfshirë atë ligjore, ekonomike, inxhinierike dhe IT.Import-eksportin dhe tregtimin e të gjitha mallrave ligjërisht të qarkullueshëm në teritorin e RSH.Ofrimin dhe realizimin e shërbimeve të çdo lloji dhe në përgjithësi të çdo veprimtarie tjetër të parashikuar dhe lejuar nga legjislacioni i RSH.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.09.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 000 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Jordan Misja", Pallati Sarael, Shk.1, Ap.37

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.12.2019
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani