Skip to content

World At Home
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-09 10:37:49
JSON

NIPT: L92222036C
Administrator: Aferdita Lamthi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti Online. Shoqëria mund të kryejë çdo aktivitet tjetër i cili është në përputhje me ligjet e Republikës së Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: World At Home
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.10.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 548 595,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 25.11.2019, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në shoqëri në likuidim e sipër.
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 4500 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Abdyl Frashëri", Ndërtesa 8, Hyrja 7, Ap.25, 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 20.12.2019
Dokumenta Financiare: Akti i Themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani