Skip to content

Colasanti Limited
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-08 11:11:45
JSON

NIPT: L92419004C
Administrator: MARCELLO COLASANTI
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete inxhinierike dhe konsulenca teknike e lidhur me to.
Emërtime të tjera Tregtare: Colasanti Limited
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 19.12.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Irlande
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: COLASANTI LIMITED, shoqëri private e kufizuar nga aksionet, që vepron në bazë të ligjeve të Irlandës , themeluar me 11.11.2019, më seli qëndrore në Dublin/Irlandë dhe me përfaqësues ligjor MARCELLO COLASANTI. (Sipas aktit të themelimit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga ''Tish Daija'', Kompleksi Kika 1, Objekti Nr.8, Shkalla 8, Kati 1, Njësia Bashkiake Nr.5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.01.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani