Skip to content

CEMIL OZGUR INSAAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI-ARNAVUTLUK SUBESI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-08 11:11:45
JSON

NIPT: L92420017P
Administrator: Cengiz Tastekin
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim i veprave të infrakstrukturës dhe godina industriale. Ndërtimi i rrugëve, asfaltimi i tyre, trotuare, bordura, rrugë ciklabile dhe mirëmbajtja e tyre. Punime të ndryshme mbi rrugë, si sinjalistikë rrugore me lyerje dhe tabela, trafik ndarëse dhe barriera rrugore, autostrada, tynele, ura përfshirë vijaduktet, diga, çdo lloj centrali elektrik, porte, banesa, komplekse turistike, godina dhe pista aeroportuale, vepra arti.
Emërtime të tjera Tregtare: CEMIL OZGUR INSAAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI-ARNAVUTLUK SUBESI
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 20.12.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 32 348 458,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: CEMIL OZGUR INSAAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, shoqëri anonime, që vepron sipas ligjeve turke, themeluar më 21.12.2011, me seli në Ankara/Turqi dhe me përfaqësues ligjor Can Ozgur, Coskun Ozgur dhe Cahit Ozgur. (Sipas aktit të themelimit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Nr.7, Rruga Kavajës, Ndërtesa Nr.29, Kulla B, Kati 9, Ap.36

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.01.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani