Skip to content

NEWCOM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-08 11:11:45
JSON

NIPT: L92423009Q
Administrator: Arlind Tytyni
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime marketingu për veprimtari të agjentit të shoqërisë së brokërimit në tituj, jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë, nëpërmjet telefonit dhe/ose internetit. Projektimi dhe realizimi i fushatave publicitare dhe promovuese nëpërmjet shfrytëzimit të të gjitha instrumenteve, përfshirë marketingun telefonik dhe instrumenta të tjera të marketingut nëpërmjet internetit për tu shitur ekskluzivisht jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: NEWCOM
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 20.12.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 6 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Aldo Pleshti; Mikel Visha; Arlind Tytyni
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Nr.9, Rr.Panorama, Kompleksi Erjoni, Shk.2, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 31.01.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani