Skip to content

VALIDIUS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-08 11:11:45
JSON

NIPT: L92423011F
Administrator: Merita Lamllari
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i shoqërisë konsiston në promovimin e produkteve dhe shërbimeve të investimeve të ofruara nga shoqëria e brokërimit në emër të të cilit vepron, nxitjen apo inkurajimin e klientëve për të investuar në tituj dhe instrumenta financiare, si dhe ofrimin e informacionit për klientët në lidhje me investimet në titujt dhe instrumentat financiarë sipas burimeve të certifikuara nga shoqëria e brokërimit. Gjithashtu, shoqëria do të kryejë aktivitetin sipas pikës 1 më lart vetëm për investitorët e vendeve ku shoqëria e brokërimit e licencuar ështe e autorizuar për të ushtruar aktivitet, sipas licencës përkatëse.
Emërtime të tjera Tregtare: VALIDIUS
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 14.08.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 6 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Theodhoraq Gjosha; Erjon Tase; Mustafa Lutaj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.9, Bulevardi Zogu i Parë, pallati 55/1, shkalla 1, apartamenti 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 31.01.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani