Skip to content

ALBANIAN BIO PRODUCTS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L92510201R
Administrator: Thanas Piligriu
Objekti i Veprimtarisë: Kultivimi, prodhimi, dhe tregtimi i produkteve agroushqimore, medicinale, eterovajore, aromatike dhe nënprodukte të tyre Bio, të cilat nuk përmbajnë substanca kimike apo plehra kimike gjatë procesit të prodhimit të tyre. tregtimin e tyre në tregun vendas dhe të huaj nëpërmjet eksportit të tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBANIAN BIO PRODUCTS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.01.2019
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Shirgjan KUQAN, Lagjja Boçallareve, rruga Elbasan-Kuqan, zk.2328, pasuria nr.49/24.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala