Skip to content

CASSA DELLA MUCCA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L92511403E
Administrator: Zini Faskaj
Objekti i Veprimtarisë: Mbarështrimi i gjedhëve, krijimi i repartit të lindjes, mjeljes, parkim për mjetet, laborator analizash, depozitë për ushqimin e lopëve, përzierjes automatike, depozitë mbetjesh, cisterna qumështi, mjet transporti qumështi, automarket. Shërbime të ndryshme të natyrës tregtare me transport mallrash brenda vendit në eksport import, transit, brenda dhe jashtë vendit. Ndërtimi i objekteve të banimit, objekteve industriale, bujqësore dhe veprave të qartit me karakter bujqësor i rrugëve dhe i kanalizimeve ujësjellësave dhe shkarkuesve. Prodhim tregtim me shumicë e pakicë të të gjitha llojeve të materialeve të ndërtimit, projektimi në fushën e ndërtimeve në të gjitha llojet e tyre dhe për të gjitha kategoritë e punimeve brenda dhe jashtë vendit. Investime dhe sipërmarrje për instalimin e sistemeve të ngrohjes dhe të freskimit të objekteve gjatë procesit të ndërtimit ose në procesin e rikonstruksionit të tyre. Aktivitete në kultura bujqësore në kultivimin e luleve natyrale, mbarështimin dhe tregtimin e gjësë së gjallë.
Emërtime të tjera Tregtare: CASSA DELLA MUCCA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.01.2019
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Cakran, Korçeraj Cakran, Zona Kadastrale nr. 2224, Nr. pasurie 591/7-ND, vol. 17 fq.4 , Rruga Cakran - Buzëmadh

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala