Skip to content

K.I.A. 2019
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-08 14:09:42
JSON

NIPT: L92511404M
Administrator: Gladuela Çobaj
Objekti i Veprimtarisë: Import – Eksport automjete të të gjitha llojeve të tonazheve, tregtim për automjete dhe dhënie me qera për automjete, tregtim për pjesë këmbimi për automjete. Import – eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të materialeve të ndërtimit, të produkteve elektro shtëpiake dhe të makinerive industriale, të materialeve për ujësjellësa dhe kanalizimeve, të materialeve elektrike, të materialeve hidraulike, të metrazheve dhe uniformave të punës dhe të veshmbathjeve, të lëndëve drusore dhe i aksesorëve për prodhim mobiljesh, të pastrimit, të artikujve ushqimore, të kompjuterave, printer, skaner, fotokopje, kondicioner dhe materialeve kancelarike. Transport udhëtarësh dhe mallra të ndryshme brenda dhe jashtë Shqipërisë. Shërbime në fushën e turizmit, agjensi udhëtimesh turistike hotelerie – turizëm restorante, ndërtim resort dhe fshatra turistik. Tregtim, riparim pompa, ashensorë, pajisje për zjarrfikëse, gjelbërim të ambienteve për entet publike dhe private, tregtim goma të ndryshme. Rikonstruksione, ujësjellësa, kanalizime, lyerje objektesh si dhe instalimet e nevojshme për to, vepra kullimi, ujitje tokash dhe impjante vaditëse. Tregtim me shumicë dhe pakicë të të gjitha produkteve bujqësore. Plehra kimike, pesticide të ndryshme, punime të ndryshme në bujqësi mbjellje, korrje, shirje, etj. Eksport – import, shitje me shumicë dhe pakicë i mjeteve bujqësore me ose pa zinxhire, të kapaciteteve të ndryshme, me ose pa rimorkio, makineri pajisje industriale. Eksport – import, shitje me shumicë dhe pakicë e të gjitha llojeve të vajrave, të pjesëve të këmbimit, të reja dhe të përdorura për automjete të transportit tokësor, detar, ajror, desing lulishtesh, furniture fidanësh, mirëmbajtje ambjentesh, elektro shtëpiake të të gjitha llojeve. Si dhe të ushtrojë çdo lloj veprimtari ekonomike që nuk vjen në kundërshtim me legjislacionin shqiptar në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: K.I.A. 2020
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/01/2019
Rrethi: Patos
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Patos, Lagjja e Re, Rruga Eneriko Veizi, Banesa Nr. 18

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 08.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala