Skip to content

Snam Rete Gas S.p. A. - Branch Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-14 14:47:27
JSON

NIPT: L92726404B
Administrator: Andrea Castellaneta
Objekti i Veprimtarisë: Furnizim me shërbime kontrolli: ndaj aktiviteteve të inxhinierisë në lidhje me projektimin dhe vendosjen e tubacioneve në pronësi të TAP dhe aktiviteteve përkatëse të kantierit; të gjitha në lidhje me linjën e shtrirjes përgjatë bregut në territorin shqiptar, siç është parashikuar nga kontrata e përmendur më lart.
Emërtime të tjera Tregtare: Snam Rete Gas S.p. A. - Branch Albania
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 26.03.2019
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 148 776 000 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: SNAM RETE GAS S.P.A, një shoqëri aksionare, e themeluar më datë 26.11.2008 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Italisë, me numër regjistrimi dhe kod fiskal 10238291008, me adresë në Piazza Santa Barbara 7 San Donato Milanese (MI) CAP 20097, me përfaqësues ligjorë Alessandra Pasini, Massimo Derchi, Paolo Mosa, Rozemaria Bala dhe Sergio Busato (Sipas regjistrit të biznesit të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Itali).
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 1200000000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 14.10.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Zona e kampit, Landfall, Seman, Fier

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 17.01.2020
Ekstrakt I regjistrit tregtar te Milanos per shoqerine e huaj 12.02.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala