Skip to content

Elton Zhuka
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-26 13:51:38
JSON

NIPT: L92808401F
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me pakice dhe shumice i pjeseve te kembimit te automjeteve dhe aksesoreve per to, import- Eksport, dhenie e automjeve me qira,shitje-blerje automjete,riparim dhe montim vincash elektrik per automjete
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 08/04/2019
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Sheq i Vogel, Rruga Leonardo Murialdo, Godina 75.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja