Skip to content

MILENA BIS Sp. z o.o. në Shqipëri
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-02-09 10:04:06
JSON

NIPT: L93019202L
Administrator: Anna Bochinska
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim i veshjeve të ndryshme si : veshje pune (PKD 14.13.Z); veshje lëkure (PKD 14.11.Z), artikujve të gatshme tekstili (PKD 13.92.Z), etj, sipas statutit të shoqerise së huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: MILENA BIS Sp. z o.o. në Shqipëri
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 19.06.2019
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Poloni
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 095 500,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: MILENA BIS SPOLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA-shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e themeluar në Poloni. (Sipas proces verbalit të asamblesë së zakonshme të ortakëve date 30.05.2019)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 50000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja Kongresi i Elbasanit, Rruga Koço Brisku

Adresa:
Korçë, Rruga Viktimat e 7 Shkurtit 1, L8, 7001.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar 22.10.2019
Vendimi iasamblese se ortakeve date 30.05.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani