Skip to content

DAJF GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L93710402A
Administrator: Evis Robo
Objekti i Veprimtarisë: Kultivim, prodhim, grumbullim, ruajtje, përpunim, amballazhim, paketim, import, eksport të produkteve bujqësore dhe blektorale. Veprimtari në fushën e agrobiznesit. Çdo aktivitet tjetër tregtar që lidhet në mënyrë të drejtpërdrejtë ose tërthorazi me objektin e veprimtarisë dhe që është në përputhje me legjislacionin në fuqi. Prodhimin, import-eksport të materialeve për ndërtim të serave, gjithashtu mirëmbajtje të tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: DAJF GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.01.2019
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lushnje, Lagjja Skënder Libohova, rruga Marlin Barleti, godine 3 katëshe me Nr.1440, kati i parë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Statuti I shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala