Skip to content

NATYRAL FRUIT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L93711002D
Administrator: Devis Osman
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim, ruajtje, magazinim dhe përpunim të produkteve bujqësore, fruta perime dhe blektorale etj. Import eksport të prodhimeve bujqësore, blektorale, industriale, fruta perime, dhe transportimin e të gjithë këtyre mallrave. Import eksport të materialeve ndërtimore, lëndë drusore, materiale inerte, tulla, etj dhe transportimin e tyre. Ndërtim të objekteve shumëkatëshe, ndërtesave, projektim dhe studim. Prodhim të fruta - perimeve dhe artikujve blegtoralë përpunimi dhe ruajtja e tyre në frigoroifer. Tregti artikuj të ndryshëm, shërbime dhe furnizime institucione publike, shërbime ndërtimi, tregti materiale ndërtimi dhe të ndryshme etj.
Emërtime të tjera Tregtare: NATYRAL FRUIT
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2019
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Bulgarec Dishnicë Zona Kadastrale 1491, Nr. pasurie 701/2, Vol. 2, Faqe 53.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala