Skip to content

Keta Construction
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L93711003L
Administrator: Alketa Baçi
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e ndërtimit montimit përfshirë të gjithë sektorët e ndërtimi e hoteleri turizmit, import-export mallrave, materialeve të ndërtimit, në tërësi të mallrave industrial dhe ushqimorë bujqësisë, peshkimit etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Keta Construction
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.01.2019
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Liqenas, Fshati Zaroshke, Bashkia Pustec, Objekt, Zona Kadastrale 3893, Pasuria Nr. 844/6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala