Skip to content

EE & DD OIL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L93711203A
Administrator: Dorjan Veseli
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë të karburanteve dhe vajra lubrifikantë.
Emërtime të tjera Tregtare: EE & DD OIL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.01.2019
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Thumanë, Fushë Thumanë, rruga e vjetër e Laçit, ndërtesë private, 1 katëshe, zona kadastrale nr. 3599, me numër pasurie 38/11

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala