Skip to content

Klubi i Futbollit Maliq
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 09:04:23
JSON

NIPT: L93801001R
Administrator: Egli Malësija
Objekti i Veprimtarisë: Projektimin, financimin, zhvillimin dhe menaxhimin e projekteve të sporteve të të gjitha llojeve me qëllim nxitjen dhe masivizimin e sportit, krijimin e akademive sportive dhe ekipeve zinxhir. Dhënien në përdorim të tretëve, ruajtjen, mirëmbajtjen dhe menaxhimin e objekteve që shoqëria ka në administrim. Çdo aktivitet tjetër në përputhje me legjislacionin shqiptar në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Klubi i Futbollit Maliq
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 28.01.2019
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 350
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Jona Vina, Anjeza Musollari, Plator Çollaku
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Maliq, Blloku Nr.1, Maliq

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 15.10.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -249 073,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -1 226 542,00
Punuar Nga : A.B