Skip to content

Idea Calzature Ufficio di Rappresentanza
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-12-14 12:17:16
JSON

NIPT: L94519201U
Administrator: Nicola Cilli
Objekti i Veprimtarisë: Informacione, promovim dhe reklamim i produkteve të shoqërisë tonë.
Emërtime të tjera Tregtare: Idea Calzature Ufficio di Rappresentanza
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 19.09.2019
Rrethi: Krujë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Ítali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: IDEA CALZATURE S.R.L, shoqëri më përgjegjësi të kufizuar, një shoqëri e së drejtës italiane, me seli në Barletta në Rr.”Bruxelles “ nr.21, regjistruar në Regjistrin e Shoqërive të Barit me kod fiskal 07082470720 dhe numër regjistrimi BA-530914. (Sipas aktit të themelimit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Krujë, Zona kadastrale 8621, numrii pasurisë 4-468, 4-436

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 03.12.2019
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani