Skip to content

SERRA OLUKLU ANONIM SIRKETI - ARNAVUTLUK SUBESI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-01-18 09:54:36
JSON

NIPT: L94630402G
Administrator: Erhan Dundar
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim, asamblim dhe shitje e kutiave të kartonit.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 30.10.2019
Rrethi: Lushnjë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: SERRA OLUKLU MUKAVVA IMALATI SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, shoqëri anonime turke , themeluar më 13.09.2018, nga Aydin Goktas,me seli në qytetin e Adana, provinca Seyhan/Turqi dhe me përfaqësues ligjor Imam Bakir Erguz. (Sipas aktit të themelimit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Dushk , Autostrada Lushnjë-Tiranë Sh4, Km.6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.12.2019
Dokumenta Financiare: Akti i Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani