Skip to content

2BIG
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L96310001H
Administrator: Imadedin Muka
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim industrial dhe artizanale këpucësh, rrobaqepsi, konfeksionim veshjesh, projektimi dhe ndërtimi objekteve civile, industriale, turistike, bujqësore, rrugëve, urave dhe veprave të artit, tregtimi me shumicë e pakicë i artikujve të ndryshëm të konsumit të gjerë industrial, ushqimore, material ndërtimi, paisje elektroshtëpiake e hidrosanitare, makineri e paisje të ndryshme, pjesë këmbimi e goma automjetesh, produkte bujqësore e blegtorale dhe tregtimi I tyre me shumicë dhe pakicë, zhvillimin e import-eksportit për veprimtarinë e mësipërme, bar-restorant, zhvillimin e hotelerisë dhe të turizmit, import eksport i mallrave të ndryshme si ushqimore, industriale, materiale të ndryshme ndërtimi, produkte druri dhe mobilje, makineri e pajisje, pjesë këmbimi për automjete.
Emërtime të tjera Tregtare: 2BIG
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.01.2019
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër, Lagjja e Re, Rruga Hysen Laçaj, nr.21

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala