Skip to content

HYSRI- 2019
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L97507501H
Administrator: Hysri Krasniqi
Objekti i Veprimtarisë: Import- Eksport e Transport të sistemeve dhe materialeve për ngrohje dhe ftohje nëpërmjet energjisë diellore, energjisë termale. Hapje Agjensi turistike, Agjensi për shitje dhe dhënie me qera të pasurive të luajtshme e të paluajtshme, për transport mallrash dhe pasagjerësh. Tregti e artikujve industrialë, ushqimorë, materialeve të ndërtimit, pajisjeve hidrosanitare, elektrike, elektronike etj. Shitje dhe blerje të pasurive të luajtshme e të paluajtshme.
Emërtime të tjera Tregtare: "HYSRI-2019" sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.01.2019
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhë, Kolsh GRYKE Rruga Nacionale Lezhë- Milot, ndodhur në pasurinë me nr.60/31 zona kadastrale 1875, Shkalla 1, kati përdhe.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (29.03.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala