Skip to content

Apar Group
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L97510502H
Administrator: Agustin Paluca
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari në fushën e ndërtimit. Gërmime dheu me punime eventuale murature dhe beton arme, prishje dhe punime në tokë të gërmuar. Ndërtime civile-industriale-turistike bujqësore deri në 5 kate rikonstruksione. Ndërtim banesa me skelete mbi 8 kate. ndërtim rrugëve të kategorive të ndryshme II, III, IV, V, punime të mirëmbajtjes dhe sinjalizimit në rrugë, ndërtim mbishtresa rrugore. Ndërtim ura dhe vepra arti mbi 10 m, ndërtim ujësjellës-kanalizim, impiante vaditje, punime, mbrojtje të sistemit hidraulik, çimentime, etj. Sillosa, kulla uji prej beton - arme, metalike, punime karpentiere druri. Tregtim automjete të çdo lloji, marke, tonazhi, si dhe pjesë këmbimi për to. Tregtim paisjesh elektroshtëpiake, higjeno-sanitare, hidraulike. Import-Eksport me shumicë e pakicë të mallrave të ndryshme industriale, bujqësore, mjekësore. Tregtim i pijeve alkolike, freskuese të ujit si dhe përpunimi i tyre. Tregtim i materialeve të ndërtimit. Administrim i mbetjeve spitalore. Administrim i mbetjeve urbane dhe inertesh. Administrim i makinerive për shërbim internet. Shërbime hotelerie dhe agjensi turistike. Shërbime reklame. Agjensi Imobilare. Administrimi I vajrave të mjeteve të përdorur dhe të anijeve.
Emërtime të tjera Tregtare: Apar Group shpk
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2019
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhë, Shëngjin, ISHULL-SHËNGJIN, Lagjja Kune, pasuria 3/701+1-1, kati i I, zona kadastrale 1987.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala