Skip to content

AGRO - PERONDI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L97511103T
Administrator: Ismail Kondi
Objekti i Veprimtarisë: Import- eksport i prodhimeve bujqësore, prodhimeve blegtorale, pemtarisë, ullirit, agrumeve, vreshtarisë etj. Tregtimi me shumicë dhe pakicë plehra kimike, koncetrate për blegtorinë dhe shpendët, artikuj të ndryshëm ushqimore dhe plastike, vegla pune, makineri të ndryshme bujqësore.
Emërtime të tjera Tregtare: AGRO - PERONDI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.01.2019
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Perondi, Lagjja Perondi, rruga kryesore, godinë një katëshe me nr. pasurie 1055/13, zona kadastrale 2918

Adresa:
1) Berat, Perondi, Kamion tip Mercedes Benz me targë AA 459 XE
2) Berat, Perondi, Fuoristradë tip Nissan me targë AA 702 EL

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Statuti I shoqerise
Kontrate shitblerje e kuotave te kapitalit 16.01.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala