Skip to content

Cosmos Tours-Al
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L97511504F
Administrator: Blenard Gila
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci udhëtimesh dhe turistike. Dhënia me qira e makinave, minibus, autobus, si dhe të gjitha llojeve të tjera të mjeteve motorike personave të tretë. Shërbim taksi, shërbim urban, ndërurban, ndërkombëtar. Agjensi transporti kombëtar dhe ndërkombëtare udhëtarësh dhe mallrave, ajror, rrugor dhe detar. Shitje dhe blerje automjetesh.
Emërtime të tjera Tregtare: Cosmos Tours-Al
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.01.2019
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.5 - Agjenci udhëtimi
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhë, Lagjja Besëlidhja, Rruga Kosova, Përballë Drejtorisë së Policisë, Godina Nr.7/12, Kati i parë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala