Skip to content

NALTO DANI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L97711202A
Administrator: Eltion Nuhiallari (Likuidator)
Objekti i Veprimtarisë: Bar-Kafe. Restorant
Emërtime të tjera Tregtare: NALTO DANI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.03.2019
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Më datë 25.03.2019, me vendim të ortakut të vetëm, u pezullua aktiviteti i shoqërisë për një periudhë të papërcaktuar. Statusi ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

II. Më datë 28.03.2019, me vendim të ortakut të vetëm, u miratua vendosja e shoqërisë në likudim e sipër. U vendos largimi nga detyra i administratorit Ernis Dani dhe emërimi i likuidatorit Eltion Nuhiallari. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Pezulluar” në “Shoqëri në likuidim e sipër”.

III. Më datë 18.06.2019, me vendim të ortakut të vetëm, u ç’regjistrua subjekti dhe u miratuan aktet e hartuara nga likuidatori. Statusi ndryshoi nga “Shoqëri në likuidim e sipër” në “Ç’regjistruar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukës, Lagjja e Re, Rruga Hoxhe Mehmeti, Zona Kadastrale Nr.2315, Ndërtesë Nr.6.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 11.01.2020
Vendimi per pezullimin e aktivitetit 25.03.2019
Vendimi per percaktimin e likuidatorit 28.03.2019
Vendimi per ç’regjistrimin e subjektit 18.06.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala