Skip to content

Donald Muliti
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-31 08:23:00
JSON

NIPT: L98323101N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregëtimi i të gjitha llojeve, të mallrave materialeve, automjeteve me goma e zinxhirë të tipeve të ndryshme, makinerive, pajisjeve të ndryshme të karakterit publik, industrial, bujqësor, tregëtar, kulturor, pjesë këmbimi, goma të ndryshme, bateri automjetesh, tregëti me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshme industriale, buqësore, materiale ndërtimi, pajisje elektronike, hidraulike dhe elektrike, vegla pune, vajra lubrifikant. Tregti të pajisjeve elektronike, kompjuterave, kancelari, aksesorë. Tregti materiale elektrike transformator elektromotor. Tregtimi i tekstileve dhe veshjeve të punës. Tregtimi i sistemeve të impjanteve të ngrohjes dhe të ftohjes, impjanteve të prodhimit dhe furnizimit me energji, sistemeve automation, tregtim produkte ushqimore, tregtim pajisje zyrash dhe orendi shtëpiake, enë kuzhine, etj.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 23/09/2019
Rrethi: Kucove
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Kucove, Rruga ''Stanislav Zyber'', lagjja Polovinë, banesa nr. 105

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 31.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Lala