Skip to content

Mariglen Bregu
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-07-07 08:21:26
JSON

NIPT: L98722401P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Servis per riparime automjetesh te te gjitha llojeve dhe tipave te ndryshme, duke perfshire autovetura dhe makina te cdo tonazhi, shitjiblerje te mjeteve motorrike, pjese kembimi te reja dhe te perdorura , import-eksport, tregetim me shumice e pakice te mallrave te ndryshem, pjese nderrimi, autogoma, bateri, vajra lubrifikant, lavazho, materale qe nevojiten ne fushen e ndertimit, import dhe eksport me shumice dhe pakice i mallrave e materialeve industiale e paisjeve dhe makinerive teknologjike, sherbime qe lidhen ne fushen e mirembajtjes se sinjalistikes, vijezime te rrugeve, vendosje te tabelave te sinjalistikes rrugore si dekor, ndricim dhe sinjalizim urban, sherbime qe lidhen ne fushen e ndertimit, material ndertimi, makinerindertimi, vegla pune dhe materiale elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: Mariglen Bregu
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22/01/2019
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Çorovode, Lagjja Hasan Seitaj, Rruga Arkitekt Kasëmi, ndertese 1-kateshe, perball karburant Kastratit.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 07.07.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Lala