Skip to content

BUILDING WONDER SOLUTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-30 07:27:48
JSON

NIPT: M01313046D
Administrator: Antonio Vinci
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e prodhimit dhe shitjes së materialeve artizanale të ndërtimit për arredim dhe riveshje ambjentesh.
Emërtime të tjera Tregtare: BUILDING WONDER SOLUTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/01/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 5
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga "Shyqyri Berxolli", Pallati Inter-cosat, Shkalla 1, Apartamenti 21A, kati 6.

Adresa:
Tirane, Farke, Mjull Bathore, nr.pasurie 541/48, vol 21, faqe 215, zona kadastrale 2704

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.03.2022
Statuti i Shoqerise
Vendimi i asamblese se pergjithshme date 07.02.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja