Skip to content

Steba Medical
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-30 10:10:23
JSON

NIPT: M01314048B
Administrator: Michele Balzano
Objekti i Veprimtarisë: - Përfaqësimi i materialit implantologjik ortopedik, materialit mjekësor të teknologjisë së lartë, artikujve shëndetësorë në përgjithësi, pajisjeve mjekësore-shkencore si dhe materialit spitalor të disponueshëm me ose pa depo, të artikujve farmaceutikë, shtojcave dhe parafarmaceutike.- Tregtia me shumicë si dhe eksporti i importit i produkteve të mësipërme.-Konsulencë.
Emërtime të tjera Tregtare: Steba Medical
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/01/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 657 300,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 30000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 30.03.2022
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja