Skip to content

OMEGA ELECTRO ITALIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-30 10:06:54
JSON

NIPT: M01314051V
Administrator: Giuseppe Salerno
Objekti i Veprimtarisë: Të gjitha informacionet janë në dispozicion online, përmes analizave në internet, programeve kompjuterike, dhe programeve kompjuterike të importuara nga Italia. Tregtim i të gjitha, importet ose eksportet e eventeve kombëtare edhe ulje të kostos komerciale. Prodhimi dhe tregtimi i me shumicë dhe pakicë dhe shitja drejt publikut i platformave online e i produkteve software.
Emërtime të tjera Tregtare: OMEGA ELECTRO ITALIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/01/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: OMEGA ELECTRO & DISPOSABLE shoqëri me përgjegjësi të kufizuar Italiane me përfaqësuese ligjore Alketa Qokaj.(Sipas Kontrates se Shitjes se Kuotave)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rr. "Shyqyri Bërxolli", Residencë "Inter-Cosat", Njësia Nr.10, Shkalla B, Nr. pasurise 6/376,Vol. 30, Faq. 45, ZK 8380

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 21.01.2020
Vendimi i asamblese se pergjithshme date 18.01.2020
Vendimi i asamblese se pergjithshme date 05.05.2020
Vendimi i asamblese se pergjithshme date 15.02.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja